Hva trenger jeg for å kunne lade Zoe?

Når vi snakker om modellene med kun AC lademulighet (Vekselstrøm) så er det kun ladepunkter med 11 kW og 22 kW som vil fungere i utgangspunktet. Noen ekstremt få med lavere effekt fungerer, men disse er ikke merket vil fungere med Zoe dessverre. Ladekartet tar for se av effekter som er over 7,4 kW som er et typisk TN-C-S strømnett.

Men hva trenger du av apper eller ladebrikker?

I ladekartet står det oppført hvilken ladeoperatør det er, noen få steder har gratis lading, men at man betaler for parkering.

I utgangspunktet med de mest kjente operatørene i Norge:
Recharge = Fortum Charge & Drive, du kan også lade på alle Koples ladepunkter.
Kople = Her kan du faktisk bruke Fortum Charge & Drive ladebrikken din
Mer (App eller Ladebrikke fra Mer, dessverre fungerer ikke Blå ladebrikke fra Elbilforeningen)
Eviny = Bilkraft (APP, men du kan legge inn RFID kort fra NAF eller Elbilforeningen (Sort brikke) for å gjøre ladingen enklere. ( Det er også mulig å starte og betale for lading med Vipps (Skann QR-kode tilgjengelig på ladestasjonen stort sett kun hurtigladere).
SmartCharge
SuperCharge(Andorid APP) (iPhone APP) (PS! er Norsk firma og har ingenting med Tesla å gjøre)
CloudCharge by DEFA
Charge365
EasyPark Hvordan starte og stoppe lading med EasyPark (Video er ikke lagd med Renault Zoe, men gir et pekepinn hvordan det egentlig fungerer)
Plugpay (PlugPay)

ChargeNode
Flyplassene i Norge som før var driftet av Avinor sin ladeapp har gått over til Mer Parkering følg det som er skiltet fra før (Er ikke oppdatert hvordan det fungere siden vi ikke tar fly på grunn av klima og miljø samt den brutale krigen til Putin hvor nesten all fly drivstoff kommer fra Russland!)

Hvordan blir du ladekunde hos:
Mer (Webside)

Info om hvordan man lader hos:
Kople